emjey 06.08.2019 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Witam, w ponizszym artykule MURATORA jest pare dokladnych schematow ale jesli dobrze to widze to bez komentarza, ktory jest najlepszy dla domu energooszczednego: https://tinyurl.com/y3f99vxm W zalaczonej grafice zestawilem interesujace mnie rozwiazania bez okapu, interesuja mnie plusy/minusy kazdego rozwiazania. Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję Bylbym wdzieczny za komentarz lub sugestie innych rozwiazan dla domow energooszczednych, optyka jest drugorzedna. M PS: Parametry scian w naszym domu: - Porotherm 25 P+W Wienerberger - 30 cm styropianu - tynk Dachowka: - plaska ceramiczna Braasa lub Wienerbergera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 15.10.2019 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Poszukaj o murarzach dyletanatach i całej gawiedzi ... mój temat .. tam jest opisane jak zrobić ten detal poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ovdose 25.11.2024 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada wykonaj ponownie obwiednie dachu, użyj pola wyboru Zdefiniuj nachylenie, jeśli chcesz, aby określona strona była szczytowa. Spróbuj zamodelować go jako jeden dach, a jeśli potrzebujesz gdzieś otworu, w panelu menu Otwór znajdziesz odpowiednie narzędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts