Pafcio107 07.08.2019 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Witam, Mam pytanie odnośnie kostki brukowej. Kostka położona w zeszłym roku w lipcu zakupiona w firmie Jadar. Po kostce jeżdżą tylko auta osobowe. Kostka nie była niczym zabezpieczana, podczas zimy była tylko ręcznie odśnieżana. Po roku użytkowania na niektórych kostkach pojawiły się takie oto dziury: Czy te ubytki są normalne czy są podstawą do ewentualnej reklamacji kostki u producenta? Prosiłbym o podpowiedź co mam z tym problemem dalej zrobić. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz317 12.12.2022 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 witam. mam podobny problem z kostką firmy polbruk. jak rozwiązałeś sprawę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts