zubra 07.08.2019 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam. Dostałem od znajomego namiar na wykonawcę SSO. Wykonawca ten wskazał mi 2 budowy, które niedawno ukończył. Niestety, nie mam kompetencji aby ocenić, czy z grubsza jest ok. Chciałbym o to prosić państwa . W miarę możliwości, proszę o merytoryczne komentarze. Dziękuję! Zdjecie nr 1 Zdjecie nr 2 Zdjecie nr 3 Zdjecie nr 4 Zdjecie nr 5 Zdjecie nr 6 Zdjecie nr 7 Zdjecie nr 8 Zdjecie nr 9 Zdjecie nr 10 Zdjecie nr 11 Zdjecie nr 12 Zdjecie nr 13 Zdjecie nr 14 Zdjecie nr 15 Zdjecie nr 16 Zdjecie nr 17 Zdjecie nr 18 Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez zubra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.08.2019 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Zeby ocenić jakość prac trzeba by nie tylko fotki zobaczyć ale również zgodność z projektem sprawdzić, piony, przekątne. Z fotek widać że wykonawca nie boi się rdzeni, nadproży i wieńców. Często tego starają się wykonawcy unikać. Mam wrażenie że słabszy jest w więźbach niż w murach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 07.08.2019 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 jak masz KB to najlepiej z nim porozmawiaj i z nim pojedz niech oceni, ze zdjęć ciężko wróżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts