Szczegolowy 11.08.2019 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Witam wszystkich, W trakcie remontu mieszkania, podejrzewam, że Panowie składający meble przywalili mi w panel podłogowy. Sprawę zatuszowali białym akrylem. Myślałem, że to jeszcze jakiś zaległy brud od farby i starłem ten akryl. Pod spodem ukryło się coś takiego : Doradźcie proszę jak to zatuszować i zabezpieczyć, żeby Panel nie napuchł od wody w czasie mycia podłóg. Myślałem o tym, aby postarać się wyczyścić ten akryl w całości i wpuścić tam małą kropelkę lakieru bezbarwnego. Ewentualnie może jakiś kit? Ale kity się brudzą... Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 12.08.2019 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Są sposoby - najprościej to :https://allegro.pl/kategoria/podlogi-panele-podlogowe-46161?string=Zestaw%20naprawczy%20do%20Paneli&bmatch=engag-global-var-n-dict4-eyesa-bp-hou-1-3-0730Zestaw naprawczy do Paneli kupisz najtańszy to i tak będziesz miał na długo i w razie problemów również naprawisz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczegolowy 12.08.2019 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Dziękuję za szybką odpowiedź. Czy taki wosk nie brudzi się? Kiedyś zakitowałem kawałek panela (innego) i po miesiącu ten kit wyglądał DRAMATYCZNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diodaq 12.08.2019 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Polecam to samo co kolega wyżej. Sam sprawiłem sobie taki zestawik do załatania kilku odprysków na panelach i powiem Ci, ze 10 min po aplikacji ciężko mi było odnaleźc miejsca, które były uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczegolowy 12.08.2019 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Polecam to samo co kolega wyżej. Sam sprawiłem sobie taki zestawik do załatania kilku odprysków na panelach i powiem Ci, ze 10 min po aplikacji ciężko mi było odnaleźc miejsca, które były uszkodzone. A ten wosk nie jest bardziej świecący? Nie brudzi się i nie zmywa podczas mycia podłóg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 12.08.2019 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Dziękuję za szybką odpowiedź. Czy taki wosk nie brudzi się? Kiedyś zakitowałem kawałek panela (innego) i po miesiącu ten kit wyglądał DRAMATYCZNIE. To chemia syntetycznego wosku - nie brudzi się a ewentualne ubytki eksploatacyjne naprawia się w podobny sposób. Tym bardziej, że "Twój" ubytek jest niewielki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczegolowy 19.08.2019 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Jeszcze jedno pytanie - czy warto kupować oryginalny zetaw od quick stepa za 180 zł czy zestawy po 80 zł są równie dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts