Janekk1234 12.08.2019 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 hej , mam tynki kiepsko wykonane i może położenie tapety natryskowej byłoby dobrym wyjściem... widzę że to nie jest wogóle popularne rozwiązanie...czyżby to było tak kiepskie skoro tak mało można o tym znaleźć informacji ? ktoś ma, poleca, odradza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ig0r- 12.08.2019 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 hej , mam tynki kiepsko wykonane i może położenie tapety natryskowej byłoby dobrym wyjściem... widzę że to nie jest wogóle popularne rozwiązanie...czyżby to było tak kiepskie skoro tak mało można o tym znaleźć informacji ? ktoś ma, poleca, odradza ? No co ty Janek, ekipa z OLX nie dała rady z tynkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 13.08.2019 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 To dobre rozwiązanie ,ładnie maskują wszelkie niedoróbki tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 13.08.2019 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 No co ty Janek, ekipa z OLX nie dała rady z tynkami ? A wiesz że dzisiaj byłem na budowie i te tynki coraz bardziej mi się podobają. Po wyschnięciu efekt jest znacznie lepszy. Na te 600m2 co zrobili tylko w niektórych miejscach jest podziabane, tam gdzie młody był na ciężkim kacu reszta ścian ładne zatarte, a jeśli chodzi o kąty itp to perfecto. Co do tapety to jest taka na rynku gotele się nazywa 20m2 pln biorą może zrobię z tego korytarza i klatkę schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 27.08.2019 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 nikt nie ma takiej tapety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts