olaf_medras 13.08.2019 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Dzień dobry,Proszę o wyjaśnienie jak wykonać ocieplenie w następującym przypadku-zaprojektowane są schody zewnętrzne wzdłuż ściany piwnicy na poziom 0 do wejścia głównego, jak wykonać takie schody/ocieplenie aby nie stanowiły one jednego wielkiego mostka termicznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiśYogi 13.08.2019 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Łączniki balkonowe i inne, a nie izolacja schodów za zewnątrz. Trochę kosztuje, ale i tak się opłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaf_medras 13.08.2019 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Właśnie tak myślałem tylko nie umiałem czegoś takiego znaleźć, dziękuję Jeszcze tylko mam pytanie co się kryje pod inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiśYogi 13.08.2019 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Łączniki są balkonowe, ale są też inne. Konstrukcja łącznika zależy konstrukcji elementu, obciążeń i kierunku sił, trochę inaczej wygląda ułożenie i zagęszczenie prętów, więc to nie jest tak, że się kupi jakiś łącznik i będzie na pewno dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaf_medras 13.08.2019 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Rozumiem, myślę, że KB ogarnie temat(a przynajmniej powinien)Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts