Jacek86 14.08.2019 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Witam. Jako że nie mam zbytnio warunków na betoniarkę przed oknem (osiedle), a zanoszę się z budową ogrodzenia drewnianego chciałbym zapytać Was o opinie na temat mas typu Quickset czy Webertec Nomix. Miał ktoś styczność z tymi cudami, jak sprawa wygląda z trwałością i stabilnością. Będę wdzięczny za każdą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 14.08.2019 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 ja używałem ceresit cx5 chyba 5 szybko wiązł kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal194 18.08.2019 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Czyżby reklama produktu.Przy większej ilości słupków zamawiasz gotowy beton ,przyjedzie gruszka przywiezie nawet 1m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek86 21.08.2019 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Nie. Nie reklama. Co to za reklama kiedy podaje się nazwy konkurencyjnych produktów Słupków mam do osadzenia 8szt więc grucha odpada. Poza tym nie mam warunków na betoniarkę, a tym bardziej na wjazd "gruszki" Interesuje mnie czy ten Quickset jest wart zainteresowania... Podobno pozwala na zatapianie całych drewnianych słupków bo nie przepuszcza wilgoci jak beton, no i z jego przygotowaniem jest najmniej roboty. Używał ktoś tego wynalazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts