furfur 16.08.2019 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Dom na sprzedaż w stanie surowym wydał mi się interesujący ale po objerzeniu na żywo oraz zrobieniu zdjęć mam zastrzeżenia do jakości wykonania dachu. Wyraźnie widać nierówne szczeliny między poziomami dachówki. Czy dachówka została krzywo ułożona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 16.08.2019 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 spytaj co to za model dachówki przy okazji, nie każdą można układać "na równo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
furfur 16.08.2019 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Roben Bergamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiszelk 16.08.2019 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Dachówka może i fajna , co się komu podoba, ja wolę tradycyjne...Wykonawca zapomniał że pod dachówki płaskie dach powinien być równy, zakładam że pod spodem więzba tradycyjna, na to łacenie, którym można wyrównać połać dachu, tu chyba tego nie zrobiono ( raczej na pewno) i wygląda jak wygląda, na dachówce falistej nie było by tego widać..Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 17.08.2019 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Co ty chcesz od tej dachówki? Jak na takie małe kwardraciki, to wg mnie ładnie wygląda. Układali tak, jaki materiał dostali, a jakieś tam delikatne przesunięcia, to cały jej urok jest! Jeżeli na łeb nie kapie, to znaczy, że jest dobrze ułożona Się nie przejmuj - jest OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts