Ardu 18.08.2019 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Chciałem przemalować futryne na kolor czarny usunałem większość starej powłoki nie całą następnie oczyściłem i odtłuściłem powierzchnie ale mam problem z nieregularną powierzchnia po 1 warstwie czy następne będą wstanie to przykryć czy będzie tylko gorzej i dałem ciała bo powinienem to całkowicie wszystko zdrapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 21.08.2019 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 .....czy następne będą wstanie to przykryć.... Nie .....czy będzie tylko gorzej.... Będzie .....dałem ciała bo powinienem to całkowicie wszystko zdrapać?.... Cóż trafnie to ujałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CADrysunki 22.09.2019 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Proponuje zakupić papier ścierny o wysokiej gradiacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts