kris2682 18.08.2019 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Witam. Buduje dom i wiem że chce rolety zewnętrzne na okna. Zastanawiam się czy montować je również na okna dachowe. Co mnie martwi to praca takich rolet elektrycznie opuszczanych w warunkach zimowych. Jeśli ktoś ma to może napiszę swoje spostrzeżenia. Co jak na dachu/oknie zalega śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandek 19.08.2019 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Hej, Też na tym etapie zastanawiałem się nad roletami w połaciówkach. Może Ci niestety nikt nie pomóc ponieważ cena rolet z napędem i sterowaniem (uwaga, trzeba wcześniej ciągnąć przewody) to duuuży koszt (praktycznie tyle samo co okno połaciowe). Zaletą jest niewątpliwie chłodniej latem na poddaszu. Co do zalegającego śniegu się nie wypowiadam bo nie wiem. Podpowiem jednak, że sam zastanawiałem się też nad wpuszczeniem połaciówek na lico z dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bif 08.11.2019 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 ja po jednym sezonie nie miałem problemu ze sniegiem, ale to warszawa i malo snigu bylo w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts