Rafał5679 20.08.2019 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Mam do pocięcia pręty z włókna szklanego fi 8 mm i zastanawiam się jakim sposobem mógłbym to zrobić najtańszym sposobem. Posiadam szlifierkę kątową (900W, 125mm) ale nie wiem jaką dobrać tarczę bo nigdy nie ciąłem materiału z włókna szklanego. Czy tania tarcza do cięcia metalu dałaby radę ? Ewentualnie proszę o polecenie mi jakichś konkretnych modeli tarcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał5679 07.09.2019 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Moje pytanie pozostaje aktualne. Tarcze do metalu są tanie, tarcze uniwersalne dużo droższe. Jaka jest wasza opinia w tym temacie: czy szlifierka z tarczą do metalu da radę pociąć pręty z włókna szklanego ? Teoretycznie mógłbym kupić taką tarczę do metalu i się przekonać ale nie chce ryzykować wypadku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 07.09.2019 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Kup najtańszą i tnij , byle cienka była . Troszkę smrodu będzie , nie jest nic zdrowego , także maseczka wskazana i okulary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts