Magdzia 27.10.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Hej! Czy wie ktoś na 100%, kiedy przestawiamy zegarki (i w którą stronę?) teraz na czas zimowy? Czy ja dobrze myślę, że to będzie z soboty na niedzielę 30/31 października i godzinę do tyłu, tzn. że będziemy godzinkę dłużej spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.10.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Magdzia, dobrze, dobrze Godzina dluzej spania, hura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Tylko mi porządna pogodę zamówić, jakie dłuższe spanie przecież grzybki jeszcze rosną. I jak tu zrobić, żeby nie być o godzinę później w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ... to może zegareczek o 2 godzinki do przodu, coby do lasu zdążyć przed innymi J Tylko o latarce nie zapomnij ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 No co ty to nie wiesz, że od 86 latarki niepotrzebne, grzybki same świecą i więcej mikroelementów mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ..no ale świcą od wschodu, a Ty żeś jest zachodni.... chyba, że jakieś importowane podrzucili w słoikach J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.10.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 No dobra ta zmiana czasu bo ja juz sie czuje mocno zimowa - i tylko bym spała i jadła A może ja powinnam mieć niedzwiadka w emblemacie a nie hipcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 No rzeczywiście od wschodu jakby bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ..a Funia się chyba prosi żeby jej coś nt. misi powiedzieć J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.10.2004 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 A może ja powinnam mieć niedzwiadka w emblemacie a nie hipcia???? O rany, a ja myślałam, że to jest albo jakiś pokemon, albo muminek... W dmuchanym kółku do pływania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ....nio i w dodatku dla małych dzieci.... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Funia z tego co wiem to hipcie cały dzień w basenie siedzą, a nocą po lodówach buszują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ...i koniecznie muszą uważać, żeby jej z piecykiem nie pomylić, jak to jednemu polarnemu się przytrafiło. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 niech mi kto wyjaśni -PO CO ZMIENIAĆ CZAS ???? GDZIE TU JEST OSZCZĘDNOŚC I DLA KOGO ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 28.10.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 W najbliższą niedzielę nie zmieniamy czasu ale powracamy do normalnego (astronomicznego). Czas zmieniamy wiosną na letni. (I proszę się mnie nie czepiać o detale bo nie mam czasu na szczegóły a w dodatku musiałbym sobie je przypomnieć) Jesienią zmieniając czas do tyłu godzinę stajemy się młodsi o godzinę i o to chodzi po to zmieniamy przede wszystkim czas. Przy okazji oszczędzamy na oświetleniu, Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.10.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 EW-uś to spisek najzwyklejszy w świecie spisek. Koszty zmiany czasu poprzez reorganizację dziennego trybu człowieka są o wiele większe niż korzyści dla niego odczuwalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.10.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 A ja zawsze się cieszę z tego dnia,kiedy zmieniamy czas.To taka dłuuuga niedziela,a razem z wolnym poniedziałkiem to już rozpusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.10.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 ...cieszcie się, cieszcie.......a na wiosne przyjdą i wam znowu zabiorą... ..i tak MD J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Przy okazji oszczędzamy na oświetleniu, Ew-ka nie bardzo oszczędzamy zimą ....no bo jak? kiedy wracamy z pracy jest ciemno a jak do niej wychodzimy tez jest ciemno ...to kiedy jest ta oszczędność ? I po co ogłupiać organizm zmianą czasu ? ledwo przyzwyczaimy go do późniejszego wstawania juz musimy wstawać wcześniej ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.10.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 A kto powiedział, że rob ma oszczędzać, buissnessy łoszczędzają. Jak przychodzisz to roboty już jest jasno, jak z niej wychodzisz jeszcze jest jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts