cuuube 16.09.2019 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 ... Z gazem zgadzam się bo ściany czyste itp. tylko ,że potraw np. typu wok nie zrobisz. Płyta zawalista. co do wok'a to pora uzupełnić wiedzę , mnie trochę zastanawia , czy przygotowanie potraw na tak dużym 'garze' (łączonych polach) nie spowoduje właśnie ubrudzenia okolic poza płytą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 18.09.2019 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2019 Szukam informacji o trwałości płyt indukcyjnych. Podzielcie się doświadczeniami. Moja płyta "Mastercook I4DE84S" 90cm, odmówiła posłuszeństwa na dwóch polach, po 7 latach użytkowania. Zastanawiam się czy to dużo, czy mało? Dałem do naprawy, po wymianie kilku części (200zł) płyta zaczęła działać, jednak podczas testu w serwisie usterka wystąpiła ponownie. Mam zagwozdkę - czy inwestować dalej, czy myśleć o zakupie nowej? Jeśli tak, to jaką markę obecnie warto kupić? [ATTACH=CONFIG]433920[/ATTACH] Bosh, prawie 10lat i używana dosyć intensywnie. Ale sąsiadowi używana dużo mniej taka sama padła 2 razy. Raz zrobiona na gwarancji przy drugiej usterce wywalił i kupił nową. Wiec nie ma reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.09.2019 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Od trzech lat używamy Bosh-a. Jak do tej pory, odpukać indukcja działa bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek1980 25.10.2019 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Faktycznie płyty Bosha są bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 04.12.2019 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 Tez Teka IRS 643 i tez 10 lat. Jest na tyle fajna że zabraliśmy ją z mieszkania do nowo wybudowanego domu. . W mieszkaniu 7 lat Teka IR 641, bez zarzutu i awarii. Po przeprowadzce do domu kupiliśmy jakiegoś Elektroluxa. Żałuję, że nie zabraliśmy z mieszkania. Myślałem, że po co taką starą ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts