Pluszak 24.08.2019 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam serdecznie, Po zakończonej rozbiórce niemalże połowy starego domu i dobudowie nowej części przystąpiłem do wykańczania wnętrza i siebie a o ile w nowym budynku pracuje się dobrze o tyle problem pojawił się gdy zabrałem się za pokoik w starej części, a dokładniej - mam problem z wymianą parapetu. Jednakże sama wymiana nie jest problemem. Problemem jest natomiast ściana pod parapetem, która zbudowana jest między innymi z supremy, a w dodatku tynk jest bardzo niestabilny pod wnęką na parapet i łapiąc od góry czuje się, że wystarczy mocniej się przyłożyć i można śmiało kruszyć kawałek po kawałku... Z drugiej strony nie chcę rozbierać całej ściany. Czy mogę prosić o poradę? Czy miał ktoś z Was podobną sytuację? Jakieś sprawdzone sposoby? Dziękuję. Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Pluszak Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/249039-wymiana-parapetu-w-pokoiku-starej-cz%C4%99%C5%9Bci-domu-%C5%9Bciana-suprema-odpadaj%C4%85cy-tynk/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts