mookie 26.08.2019 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) Robię remont starego przedwojennego domu - w którym chciałbym urządzić biuro ze względu na położenie w centrum. Wykonałem już prace wyburzeniowe, zerwana jest podłoga do samego stropu. Tynki pozostają, ale będą ryte pod zupełnie nową elektrykę. Okna wymienione na nowe, zgodnie z zaleceniami konserwatora. Najpierw robić instalacje czy podłogi? Edytowane 25 Września 2020 przez mookie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 26.08.2019 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 Jak masz zerwane te podłogi to nawet się nie zastanawiaj tylko na tym styro rozprowadzaj pexa do podłogówki bo to najlepsze i najtańsze ogrzewanie a wiem co gadam bo też remontowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 28.08.2019 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Szanowny Panie,W pierwszej kolejności powinny być wykonane prace wymagające przygotowania podłoża oraz rozprowadzenia instalacji. Roboty wykończeniowe wykonuje się w dalszej kolejności. Malowanie warto przeprowadzić po ułożeniu podłóg, płytek, montażu drzwi itd. Taka kolejność prac sprawi, że remont będzie łatwiejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts