wother 27.08.2019 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 Witam, majstry zamontowali mi za blisko słupki do furtki... machneli się o szerokość kasety czyli 5cm. W tym momencie jak zaloże furtke to mam 1cm luzu pomiedzy skrzydłem a słupkiem. Czy istnieje możliwość zamontowania elektrozaczepu w słupku (wpuscić go do wewnątrz) aby był zlicowany z scianą słupka ? Czy tylko montaż kasety z elektrozaczepem ? Jeśli możnaby wyciąć taką dziurę i umieścić tam elektrozaczep to zostawiłbym to tak jak teraz a jak nie ma to beda musieli wykopywac słupki i rozbierać trochę kostki brukowej - chciałbym tego oszczędzić bo po zawieszeniu furtki dobrez to wyglada tylko czy uda sie zamonotwać elektrozaczep w słupku 100x100 ? Macie jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 28.08.2019 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Wszystko się da, pytanie czy warto niszczyć powłoki słupków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 28.08.2019 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Ja tak będę montował. Mi się nie podobało, że przez kasetę mam mieć taki odstęp.I nie niszczysz powłoki. Po prostu wycinasz otwór pod elektrozaczep.Zabezpiecz tylko krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts