Johny30 30.08.2019 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Czy taki wieniec kwalifikuje się do naprawy? czy jest OK? to jest chyba najgorsze miejsce, w innych miejscach nie widać prętów. proszę o opinie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_Wisznia Mała 30.08.2019 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Tylko pod kątem foto jest OK . Jeżeli beton miałeś z wytwórni i ktoś kompetentny odebrał zbrojenie przed betonowaniem, to nie masz się co martwić. Jeżeli beton robiony na budowie, a masz wątpliwości co do jakości pracy ekipy to możesz zlecić zbadanie wytrzymałości betonu (np. nieniszczące badanie młotkiem schmidta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johny30 30.08.2019 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ekipa do tej pory była bez zastrzeżeń. Odbiór był przez kierownika, któremu też ufam, beton z wytwórni. Chciałem się tylko skonsultować. Dzięki za szybką odpowiedź. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stezu 31.08.2019 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Według mnie, to powierzchnia nadaje sie do naprawy. Nieotulone zbrojenie będzie Ci korodować, pojawią Ci się pęknięcia, dostanie się woda i zobaczysz rdzawe zacieki. Niby nic szczególnego, ale dość kiepsko wykonane betonowanie. Strach pomyśleć jak to będzie wyglądać od spodu.... Pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiśYogi 01.09.2019 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Gadać z kierownikiem, on jest od podejmowania decyzji.Góra belki skuwana, czyli coś nie wyszło, ale to nic. Za to na dole, jak dla mnie, była za mała otulina i stąd to wychodzące zbrojenie, ale z tego kąta nie umiem powiedzieć, czy tak było faktycznie, trzeba by wejść na drabinę i zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts