Ewa Hebda 06.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Zapasik waleriany zaczyna maleć - prądu jednak na razie nie ma a do tego trzeba grunt wymieniać... Nooooo, fajny początek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 06.04.2005 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Kurcze jak ja bym chciala, aby i u nas cos sie zaczelo dziac. Ale poczekamy... Jutro odbieramy warunki zabudowy... po miesiacu, wiec chyba nie jest zle, ale jeszcze nie wiem, co tam jest, bo moze sie np okazac, ze nie bedziemy mogli malwy wybudowac... A potem zaczynamy walke z ZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Ewa piszemy sobie na priva,a ja dopiero teraz zauważyłam,ze jesteś ze Szczecina Zapraszam do siebie do Gorzowa,koniecznie przyjedźcie z meżem i łobuziakiem,pokażę Wam ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 07.04.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Dzięki za zaproszenie, na pewno to wykorzystam, szykuj sie na najazd Szczeciniaków.Agutek, czy twoja działka ma jakieś sąsiedztwo już zabudowane? Jeśli tak , to nawiąż przyjacielskie kontakty i poproś o pokazanie warunków zabudowy jakie dostali Twoi sąsiedzi, na 99% dostaniesz takie same - i już będziesz wiedziała, czy Twoja Malwa jest realna. z mojego doświadczenia wynika, że jest to projekt, który wkomponowuje sie w większość warunków udzielanych na tym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 już się szykuję na najazd z północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 09.04.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Szykuj, sie szykuj Jak tylko sie wykuruję , bo cosik mnie dopadło. Chyba kara za zbytnie zlekceważenie cieplejszej odzieży.. Moja wina, ale jak słowo honoru nie mogłam już patrzeć na moją zimowa kurtkę. Zdecydowanie za długo ta zima w tym roku trwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 naprawdę się cieszę,tym bardziej,że mamy tak z tą pracą śmiesznie,prawda?I koniecznie z łobuziakiem A i mój architekt jest ze Szczecina,a jego tata z Gorzowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 10.04.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Kurczę, to nie pozostaje nem nić innego jak tylko założyć towarzystwo przyjaźni szczecińsko - gorzowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwiki - 12.04.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 u nas fundamenty już zalane kolej na ściany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 12.04.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Noooo, to teraz wjechałaś mi na ambicję! Zaraz pogonię mojego szefa ekipy coby sie sprężali!! a u mnie ciągle piaseczkiem sie bawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ewa - byłam przedwczoraj w Kłodawie i przy okazji chciałam zobaczyć tę Malwę,ale ona chyba troszkę dalej od drogi,bo nie zauważyłam tego domku. Fajnie macie,budując takie same domki - można sobie tyle pomóc i podzielić radami i nawet znaleźć argumenty na pogonienie ekipy do szybszej pracy Miłego budowania waszych malw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 13.04.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Mimilapin, małżowinek zbiera się coby do Ciebie "mailnąć" z prośbą o pokazanie tego domeczku. Jakbyś znalazła namiar na tych znajomych to ja się przypominam. Nie mogę sie doczekać, żeby zobaczyć to w realu Malwiki, jesteś kobietą pracującą w domu czy poza domem? Pytam, bo ja narazie ze względu na wiek synusia zaiwaniam w domu, więc może spotkałybyśmy się gdybyś miała czas w tygodniu w ramach spacerku z dziecięciem? Nie zarażam już, słowo harcerza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwiki - 15.04.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ewa, ja pracuje poza domem. Budowa w toku i na spacerki niestety czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 18.04.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Doskonalem Cie rozumiem. też cierpie na chroniczny brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwiki - 29.04.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Podnosze.U nas na razie przerwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.05.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Oj, ale poleciałyśmy na łeb na szyję!! Dźwigam, dźwigam do góry!!! U nas parter stoi, w poniedziałek lecimy ze stropem. Cudne to uczucie jak sie patrzy jak mury rosną... najchętniej sama bym stanęła i troszku pomurowała Obawiam sie tylko, że nie byłby już to wtedy mój domek marzeń ino kompletna klapa. Niemniej jednak ciągoty mam. A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwiki - 11.05.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witam, Ściany parteru prawie gotowe, niestety dostawy materiałów, mimo zamówień ze sporym wyprzedzeniem, nieco sie opóźniają . Szkoda, że pogoda narazie nie dopisuje, mogłoby w końcu zrobic sie troche cieplej i przestac padać. Teraz dopiero jak są ściany zaczyna byc widać jaka spora ta nasza chałupka będzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 12.05.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Malwiki, a tak z ciekawości, gdzie zamawiacie materiały? Jeśli w Waszych hurtowniach sie spożniają , to może spróbuj w HMB. Ceny w miarę przystępne i jak na razie terminowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwiki - 14.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Zamawiamy w hurtowni CEBUD, jeśli chodzi o silkę to cena b. przystepna. opóźnienia spowodowane są brakami u producenta, nie wyrabiają sie ponoć.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 15.05.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Przy okazji zajrze do nich, może znajdę cosik dla mnie, a właściwie dla naszej Malwy A jak tam postępy w budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts