kulibob 31.08.2019 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Mam takie pytanie gmina rozlicza mnie za wywóz śmieci selektywny 12zł za osobę od przysżłego roku 20zł za osobę 1.Nie generuję odpadów zielonych przetwarzają to zwierzęta i kompostowniki. Jakie pismo wystosować do gminy że nie prawnie pobierają odemnie pełną stawkę za osobę. 2. Posiadam w obrębie jednej gminy drugą nieruchomość Domek w ogródkach działkowych ROD tam opłata śmieciowa jet wliczona w użytkowanie ogrodów działkowych. Jak nie płacić podwójnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 31.08.2019 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 ROD nalicza opłaty za smieci 150 zł od działki/rok. Jakiś papier do nich wypłodzę niech urzędasy mają co czytać.W ostateczności wypisze się ze śmieci i niech mi udowodnią że mieszkam tam gdzie jestem zameldowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts