SylwekW 27.10.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witam. Próbuję sobie policzyc ile mniej więcej potrzebuję pieniędzy na fundament. Beton jakoś sobie poradziłem bo na szczęscie podali mi ceny za m3 betonu (a nie za tonę). Za to w przypadku stali zbrojeniowej akurat na odwrót. Jak pytałem to podali mi ceny za kg. Długości mogę sobie policzyć ale skąd ja mam niby wiedzieć ile waży metr drutu zbrojeniowego. Czy ktoś może mi podać jakieś liczby - np ile waży metr, 10 metrów albo jakkolwiek abym mógł sobie z tego skalkulować. Nie mam pojęcie czy wyjdzie mi 1 tona, 10 ton czy może 400 kg. Jak się pomyle o parenaście kilka to nic ale jak się pomylę o tonę? Mnie interesuje: stal A0, fi 12mm strzemiona fi6. Czy ktoś mi podpowie jakieś masy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 28.10.2004 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 http://www.konsorcjumstali.com.pl/detal/zebrowane.htm i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chatte 28.10.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Tablice do projektownia konstrukcji stalowych Bogucki - Żyburtowiczfi 12 0,888 kg/mfi 6 0,222 kg/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 28.10.2004 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Super dzięki. Jest wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts