mar_ko 01.09.2019 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Dzień dobry.Mam lampę w sypialni na 3 żarówki. Chciałbym aby można było sterować światłem za pomocą pilota - zwiększać lub zmniejszać jasność pojedynczych żarówek (dałbym wtedy 3 x 800-900 lm), lub je całkowicie wyłączać (też pojedynczo).Czy istnieje jakiś zestaw "trójpak" z jednym pilotem obsługującym 3 żarówki?Widziałem sterowane pilotem gniazdo żarówki (3 sztuki w zestawie obsługiwane 1 pilotem), ale tylko na E27 - mnie potrzebne jest E14.Poza tym większość dostępnych bezprzewodowych rozwiązań tego typu to żarówki RGB, na czym mi kompletnie nie zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mibas 02.09.2019 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Zobacz Philips Hue lub Ikea Tradfri - ale tanio nie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts