ullis 28.10.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Drodzy forumowicze,czy jak dobrze dedukuję, że za kompleksowe wykonanie kominka ( zakup wkładu, rozprowadzenie DPG i obudowę ) powinno się zapłacić 7 % VAT ?Idąc śladem okien, które bez montażu obłożone są 22% podatkiem a z montażem płacimy 7%. Może ktoś zdradzi jakie rabaty i czy wogóle jakieś, udało mu się wynegocjować na Sphartherma i Hajduka. Dystrybutorzy Sphartetmu twierdzą, że są zobligowani trzymać stałe ceny dla klienta, ale już wiem, że to mit, ponieważ proponują jednak rabaty. Zastanawia mnie tylko jaki upust powinien mnie satysfakcjonować.A jak jest z Hajdukiem? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Firma Koperfarm proponuje za całość 7%. Co do Hajduka, sorki nie mam pojęcia. Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 28.10.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 W przypadku Jotul'a wszystkie materiały poza wkładem!!! montują z 7% - wkład nie wiedzieć czemu 22% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 28.10.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 chcą zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polcraft 09.11.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 W naszej firmie moga zakupić Państwo nie tylko Jotula z VAT 7% ale również wszystkie inne wkłady, które oferujemy. Warunkiem jest wykonanie kompleksowej usługi czyli łącznie z obudową. Zapraszam na naszą stronę http://www.kominki.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts