Lisuu 02.09.2019 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2019 (edytowane) Mój wykonawca elewacji pracuje na styropianie dwóch producentów. Jeden z nich to Arbet i da się na ich temat jakieś szczątkowe informację znależć - podobno dobry materiał. Jednak drugi z nich to Izobau Lubau i tak jakby nikt z nimi nigdy nie miał do czynienia. Ma ktoś jakakolwiek wiedzę na temat jakości ich styropianu fasadowego? Edytowane 2 Września 2019 przez Lisuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 03.09.2019 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Tansza wersja styropminu. ale nie ma jakis super przeslanek zeby teraz z tego korzystac.. Swisspor sie wsciekl i jest MEGA tani z tych lepsiejszych producentow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisuu 03.09.2019 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 A nadal oceniasz Arbet jako dobrego producenta? Znalazłem wątek z 2017 gdzie oceniłeś go na poziomie Knaufa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 03.09.2019 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2019 A nadal oceniasz Arbet jako dobrego producenta? Znalazłem wątek z 2017 gdzie oceniłeś go na poziomie Knaufa? Arbet jest spoko. Ale teraz miałem styczność kilka razy pod rząd z sonarol. Tani jak nie wiem co a na prawdę bardzo przyzwoity . Tyle że ograniczony zasięg dostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts