ppl55 04.09.2019 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 WitamCzy ktoś z państwa mógłby mi doradzić czym usunąć sylikon dekarski z blachodachówki żeby jej nie uszkodzić.W tamtym tygodniu był u mnie "fachowiec" żeby uszczelnić połączenie obróbki że ściana. Chodzi o dach tarasu który przylega do ściany.Miał zastosować tylko taśmę do obróbki komina.W domu była tylko mama, ja dopiero dzisiaj wróciłem do domu.I o dziwo ściana i obróbka przy ścianie jest upaćkana w sylikonie. Chociaż ściana to najmniejszy problem. Najgorszej jest z blachą.Czym usunąć ten sylikon z blachy żeby nie uszkodzić powloki? Czy da się go latwo zeskrobać albo usunąć jakimś środkiem?Jeszcze nie wchodziłem i nie sprawdzałem ale od piątku chyba już raczej dobrze związał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.09.2019 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Spróbuj benzyną ekstrakcyjną. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts