effka 28.10.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Witam serdecznie wszystkich stałych bywalców. Poszukując różnych cennych informacji trafiłam na to forum i już po dwóch dniach na razie pobieżnego poczytywania tematów czuję się troszkę lepiej przygotowana do realizacji moich planów. A moje plany to :w sezonie jesienno zimowym kupno działki - duzej działki siedliskowej w okolicach Warszawy - nie wiem jeszcze do jakiej grupy się przyłączę . Moja działka ma być duża, w spokojnej i cichej okolicy, najlepiej, najchętniej w pobliżu las. Rozważam działki na południe od Warszawy ( szeroookie południe ) okolice zarówno od strony Góry Kalwarii, Piaseczna, Tarczyna jak i drugą stronę czyli okolice Puszczy Kampinoskiej, albo w okolicach Leoncina i Czeczotek, albo przy trasie na Leszno. Na pewno będę zadawała sporo pytań - bo w końcu ja jestem na początku drogi, którą niektórzy z Was już zakończyli i cieszą sie własnym domem. Na wiosnę jak uda się kupić odpowiednią działkę chce zacząć budowę. A może ktoś z obecnych tutaj aktualnie także szuka i ogląda działki w takich okolicach ( działki duże ha i powyżej), chętnie nawiązałabym kontakt z takimi osobami. Można oszczędzić sobie jazd wymieniając się informacjami na temat tego co widzieliśmy i co ma np. jakieś poważne wady ( uciążliwe sąsiedztwo np. ubojnie w Kampinosie itd). Cenne także byłby dla mnie informacje dotyczące tego jaka jest średnia wielkość gospodarstw w wyżej wymienionych okolicach ( jeśli ktoś z Was to sprawdzał byłabym wdzięczna za informacje ) i jak wygląda obecnie kwestia planów zagospodarowania na tych terenach ( czy są aktualne ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 effka - cześć Proponuje popytać o działki w wydz. architektury podwarszawskich gmin. Warto zahaczyć sołtysa danej miejscowości lub popytać w lokalnych sklepikach o działki. Powodzenia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 effka witam w naszym gronie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.11.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Czesc! Ja kupilam piekna dzialke w Ojrzanowie, ale na dalekim skraju, w kierunku Tarczyna. Ma .62 ha, ale wiem, ze niedaleko sa dzialki na sprzedaz... musialabys sie dowiedziec w gminie... tak wyglada okolica od strony poludniowej mojej dzialki, od polnocnej sa lasy i pola: http://foto.onet.pl/upload/20/24/_362192_n.jpg Pozdrawiam serdecznie! PS. Plany zagospodarowania w Zabiej Woli sa aktualne, wypis dostalam od reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 08.12.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 ...Napewno będę zadawała sporo pytań - bo w końcu ja jestem na początku drogi, którą niektórzy z Was już zakończyli i cieszą sie własnym domem... Pytaj, pytaj ! Kto pyta nie błądzi. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 20.12.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts