Vld 27.09.2019 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Sorry ale u mnie faza padła inwerter zdachł To jest dla bezpieczeństwa wszystkich i tak powinno być AMEN! Jestem prosumentem coś się dzieje ma wszystko zdechnąć i ende Natomiast nie dopuszczelene aby ,, oni' grzebali w drutach po mojej stronie spuszczam dogi niech ich pogonioą Jaki masz inwerter? Robiłeś u siebie taki sam test? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adik50 05.10.2019 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2019 Sofar kilka razy miałem zwarcie na 1 fazie za każdym razem inwerter się wyłączał i tak powinno być Niestety widocznie ten typ ma inaczej a to pretekst do nie odebrania instalacji . Oni wiedzą że ten typ tak ma więc kij w szprychy wkładają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 05.10.2019 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2019 Sofar kilka razy miałem zwarcie na 1 fazie za każdym razem inwerter się wyłączał i tak powinno być Niestety widocznie ten typ ma inaczej a to pretekst do nie odebrania instalacji . Oni wiedzą że ten typ tak ma więc kij w szprychy wkładają Właśnie nie dokładnie przeczytałeś wątek, nie chodzi o ty czy się wyłącza, bo growatt też się wyłącza, tylko czy po odłączeniu jednej fazy na niej pozostaje jakieś napięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts