kondzio754 05.09.2019 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2019 Witam Mam pytanie odnośnie podłączenia odżelaziacza do istniejącej już instalacji. W domu posiadam zbiornik hydroforowy ocynkowany taki jak tu i tak samo podłączony oraz kran znajdujący sie na podwórku który jest zasilany tą samą rura co zbiornik czyli woda z pompy jest pompowana do zbiornika i z powrotem tą sama rura idzie do tego kranu i teraz moje pytanie czy jeżeli podłącze odżelazacz tak jak na tym zdjęciu to w miejscu gdzie jest zaślepka moge wyjść z powrotem z tą wodą do tego kranu tak jak to zaznaczyłem na tym zdjęciu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondzio754 05.09.2019 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2019 Dzieki za odpowiedz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts