maccza 06.09.2019 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2019 Proszę Was, tych którzy mogą podpowiedzieć, jak wykonać dolny glif okna dachowego? Sytuacja jest taka: ściany kolankowe wysokie na około 140 cm. Okna zamontowane tak, że przy wykonaniu lekkiego przełamania (dla pogrubienia izolacji) i następnie ustawieniu glifu prostopadle do podłogi, przykręcona płyta GK licuje mi się ze ścianą kolankową - tworzy jedną płaszczyznę (ściany kolankowe mam tynkowane, murłaty zabudowane i też otynkowane). Mogę po prostu wykonać tak ten glif i zaszpachlować połączenie płyta ściana stosując taśmy zbrojące? Jak to zrobić? Z góry dziękuję za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 07.09.2019 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Daj zdjęcie. Opisz je. Nie każdy wie, co to dolny glift okna. Ja także zasnąłem na wykładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_5 07.09.2019 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Proszę Was, tych którzy mogą podpowiedzieć, jak wykonać dolny glif okna dachowego? Sytuacja jest taka: ściany kolankowe wysokie na około 140 cm. Okna zamontowane tak, że przy wykonaniu lekkiego przełamania (dla pogrubienia izolacji) i następnie ustawieniu glifu prostopadle do podłogi, przykręcona płyta GK licuje mi się ze ścianą kolankową - tworzy jedną płaszczyznę (ściany kolankowe mam tynkowane, murłaty zabudowane i też otynkowane). Mogę po prostu wykonać tak ten glif i zaszpachlować połączenie płyta ściana stosując taśmy zbrojące? Jak to zrobić? Z góry dziękuję za porady U mnie tak to jest zrobione. Połączenie płyty GK na skosie ze ścianą na taśmę typu tuff tape. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts