toommm 08.09.2019 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2019 (edytowane) Witam Panowie. Nadszedł czas na wybranie napędu do bramy ( 4,5 mb światła ) i zastanawiam się nad napędem Faac 741 . Może jakieś opinie już użytkujących , coś podpowiecie w tym temacie ? a może coś innego . Ogólnie potrzebuje napęd dobry , sprawdzony i najlepiej jak ktoś poleci firmę z okolic Bochni w małopolsce która ten temat mi ogarnie. Ciekawe są też te niby nasze napędy BFT może coś o nich. Edytowane 8 Września 2019 przez toommm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 08.09.2019 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Od 9 lat uzytkuje napęd faac 740 przy bramie 4m (1,9m wysokości - pełne wypełnienie blachą). Bardzo intensywnie użytkowania (obecnie 4 auta z niej korzystają - przez wiele lat aut było 5). Problem był raz i wymagał naprawy (koszt 100zl, chyba kondensator). Nie wiem jak teraz, bo jakość często po latach się zmienia u różnych producentów, ale z Faaca jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 08.09.2019 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Sunie brama pchana automatem szybkoSunąć by chciała zwiewnie i gibko Pytanie: ma sunąć, czy osowieć?Osowiałą bramę, kto chce mieć? Piszmy bracia w zgodzie z ortografiąMam nadzieję, że się już sówaki nie trafią..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 11.09.2019 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 ktoś coś doda od siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 11.09.2019 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 U mnie również pracuje FAAC 740 od 9 lat. Brama 4m pełny profil (bardzo ciężka). Zero problemów przez cały dotychczasowy okres eksploatacji. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek_ni 14.11.2019 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 (edytowane) Co do wspomnianej firmy nie miałem kontaktu, ale z doświadczenia mogę polecić napędy ze sklepu Właśnie taki montowałem do bramy przesuwnej i wszystko git malina - wysoka kultura pracy urządzenia, a mam porównanie u sąsiada, który ma ciągle problemy z bramą (nie wiem jakiej ma firmy) Pozdrawiam Edytowane 22 Lutego 2020 przez finlandia linki reklamowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 24.11.2019 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Alternatywą może być BFT Ares - do ciężkich bram przesuwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 31.05.2020 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 BFT ma bardzo nowoczesne centralki oraz niektóre z nich bezprzewodową diagnostykę - to są najważniejsze zalety tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts