Maszi-moni 08.09.2019 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2019 W mojej kartce wentylacyjnej w kuchni jest włożony czyjś wkład kominowy.Czy tak można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 08.09.2019 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2019 W mojej kartce wentylacyjnej w kuchni jest włożony czyjś wkład kominowy. Czy tak można? A możesz jakoś jaśniej opisać problem? W czym mieszkasz itd Na to co napisałeś można napisać tylko tyle NIE - nie można. Ale to strzał bo szlak wie gdzie mieszkasz co masz i skąd to wiesz............może jakieś fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszi-moni 09.09.2019 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 Mieszkanie kamienica. Na ścianie w kuchni mam kominy. Jeden z nich miał kratkę wentylacyjna taka około 30 cm od sufitu. Plastikowa. Gdy ściągnelam plastikowa oslonke w środku była folia napchana a za nią czyjś wkład kominowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 09.09.2019 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 To mieszkanie to nowy nabytek? Może to ktoś zrobił kratkę w czyimś kanale? Taki budynek pewnie ma jakiegoś zarządce może tam warto poszukać jakiś informacji kto który kanał w kominie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts