yral 08.09.2019 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Niestety do mojej wioski kanalizacja jeszcze dochodzi (teoretycznie ma dojść za 3 lata już jest w trakcie budowy - okolice Nowego Sącza) A planujemy wprowadzić się w przyszłym roku dlatego zmuszony jestem aby kupić, wybudować szambo. W moim projekcie przewidziane miałem szambo na 8000 L ale po zweryfikowaniu wielkości "szambiarek" jakie po okolicy jeżdżą zdecyduje się na 10000 bo tyle mogą na raz zabrać, a z tego co się dowiedziałem płace im jednorazowo za kurs. Co do typu szamba (jedno lub dwu komorowe) jeszcze się nie zdecydowałem, ale to w chwili obecnej nie ważne. Mam pytanie do wszystkich otóż szukałem za pomocą wujka Google firm sprzedających takie budowle i wszystkie wyniki jakie znajdowałem to wyglądały jak jakieś firmy krzak. Brak danych firmy jedynie fotki z jakiś placów z szambami oraz numery telefonów. Generalnie jak by się doczepić to różne takie firmy mają te same zdjęcia na swoich stronach. Dlatego pytam czy z kolegów forumowiczów ktoś ostatnio kupował takie szambo. Czy może polecić firmę wraz z namiarami. Może być też informacja od których firm lepiej trzymać się z daleka Z góry dzięki. Sorry jeśli już gdzieś to na forum było - używałem "Szukajki", ale znajdowałem posty z 2005, 2011 lub 15 roku. A nic świeżego nie znalazłem a zależało by mi na opiniach z tego lub max poprzedniego roku. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oczyszczalnie123 29.09.2019 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Zależy od terenu .Jezeli bardzo mokro to najlepiej Wobet- Hydret ceny wysokie , ale chociaż jest szczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoteles 29.09.2019 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Ziomal nie kombinuj i bierz szambo z Cieniawy. Ja chciałem kupić przez allegro z jakieś firmy z Krk. Koparka dograna i montaż umówiony i tylko było czekać. Dzień wcześniej dzwonię do tych patałachów i pytam się o której będą i w odpowiedzi dostaje informacje ze transport muszą przełożyć z piątku na pon bądź wtorek. Normalnie szlag by trafił. Na szybko udało mi się zorganizować szambo z Cieniawy i jakoś temat ogarnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufbufkruf 02.10.2019 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Z całego serca odradza szamba z Radomia. Można znalesc na tym forum mój wątek. W razie pytań chętnie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts