aaron21 08.09.2019 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2019 (edytowane) Witam, Chciałbym sam zrobić podwieszane sufity ale przeraża mnie trochę ilość dziur do wywiercenia wymyśliłem więc, że zrobię to za pomocą osadzaka. Niestety ceny przerażają a ja potrzebuję to "na raz". Wypożyczenie tego raczej nie wchodzi w grę, dlatego, że będę robił to w wolnym czasie po pracy więc rozłoży się w czasie.. Tak więc szukam osadzaka w przyzwoitej cenie (raczej używanego), który poradzi sobie z: beton, wylewki żelbetowe, pustaki stropowe ("gary") Przeglądałem sporo ofert ale samego Hilti jest wiele modeli i w opisie niby wszystkie się nadają a rozstrzał cenowy jest dość spory.. Czy ktoś z własnego doświadczenia mógłby coś polecić? Edytowane 8 Września 2019 przez aaron21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts