Mistrz17 09.09.2019 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 Witam. Mam problem a myślałem że to będzie łatwizna. Chcę kupić piekarnik i mikrofalę do zabudowy w kolorze czarnym. I tu jest problem bo jak wybrałem piekarnik to mikrofali z tej linni nie ma.Obiekt zainteresowań to Amica X type ED87689 BA Ale kuchenki podobno nie ma by idealnie się zgrywała z tym piekarnikiem bo albo front inny albo śruby mocowań widać. . Macie jakieś godne sprzęty w całkowitej czerni do 3.5 k za komplet na oku. By ładnie się zgrywało wizulanie i kolorystycznie oraz w pionie? Może być z dwóch różnych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fat_Fabio 10.09.2019 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Sprawdź Whirlpool W9OM24S1PBSS i W9MD260BSS - przekroczą budżet, ale wyglądają super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mistrz17 10.09.2019 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Ok dzięki luknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts