Gość 28.10.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Dla tych co sobie lubią pooglądać http://www.linearte.com.pl czy ładne - rzecz gustu, na pewno fantazji i rozmachu (także terytorialnego) w tych domach nie brakuje Życzę miłego oglądania (no, chyba, że ktoś z Was coś takiego buduje ) BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 28.10.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 28.10.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 eeetam Jak dla mnie to trochę za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.10.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 super są te projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 To jak MAXI przy naszym mini ( ale tez uroczym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.10.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 A mnie się niepodobają - są pretensjonalne i nowobogackie. Lubię prostotę. Gdybym miała tyle kasy, wybudowałabym kostkę z płaskim dachem ze szkła i kamienia, na działce 2 ha. Ale ogrody na tej stronie fajne - pomysły do ściągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.10.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 A jak mi się miło zrobiło, kiedy zobaczyłam na dziale 'ogrody ' tulipana, którego obesrały ślimaki. Znakiem wszystko jest ok... A pofalowania co poniektórych projektów dziwnie mi wzbudzają odruch skutków ubocznych kołysania. Świetna stronka. Zawsze można odjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts