zielony_ 10.09.2019 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Witam serdecznie, zostałem poproszony przez dewelopera o wskazanie miejsca, gdzie ma powstać rewizja i wejście na kominie do kominka. Jako że jestem kompletnym laikiem w kwestiach budowlanych, stąd też moja prośba do Was - gdzie najlepiej to umieścić? Na zdjęciu dodaję plan. Czerwonym krzyżykiem zaznaczyłem, z której strony będzie stała koza. Komin ma wymiary 36x36, a montowany będzie: Romotop ALEDO 03. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.09.2019 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Zrób z każdej strony, byleby nie z tej z której stoi koza (czy kominek). Ja bym zrobił przez ścianę elewacyjną, co pozwoli syfić poza domem. Ocieplenie pomiędzy drzwiczki wewnętrzne a zewnętrzne zlikwiduje mostek termiczny. Uruchom wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts