Rezor 12.09.2019 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Witam,Mam problem z ościeżnicą w łazience. Mam wykończone pokoje i zostało mi zamontować ościeżnice regulowane. Niestety wcześniej nie zauważyłem, że otwór w łazience jest o prawie 4cm wyższy niż pozostałe. Kupiłem standardowe ościeżnice które kryją do 208cm, a otwór w łazience ma 211 z groszami, niestety do tej wyskokości mam też położone płytki (gres 60x60). Jestem już przygotowany na to, że będę musiał kuć stare i położyć nowe ale może ktoś ma jakieś pomysły jak zamaskować 3cm szparę bez kucia płytek, a żeby wyglądało to estetycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.09.2019 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Nie rozumiem co chcesz kuć skoro masz za duży otwór? Szersza opaska. Podkleić kilka warstw płyty g-k otynkować a w łazience dokleić 3 cm płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezor 12.09.2019 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 (edytowane) Muszę skuć stare płytki bo są te nad drzwiami obcięte na 28cm, a powinny być na co najmniej 31. Doklejenie takiego paska bedzie słąbo wyglądać. Producent drzwi chyba nie ma szerszej opaski (Voster) spróbuję jeszcze ewentualnie jutro zadzwonić i zapytam. Edit: mają jeszcze o 2cm szersze opaski, a więc wciąż o 1cm za mało Edytowane 12 Września 2019 przez Rezor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brazylia29 12.09.2019 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Sprawa jest prosta.Trzeba skuć płytki i przykleić właściwie docięte ,inaczej będzie to wyglądać fatalnie. Swoją drogą kto kładł te płytki ,że nie wiedział jaki powinien być otwór pod drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts