aga_kraków 29.10.2004 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 u mnie (dopiero będzie)18cm BK15cm styro8cm BKfundament trójwarstwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 29.10.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Skąd gebeza takiej wrogości ?? Cypuś! Pisz po polsku. Jaka wrogość?Jak mogę być wrogiem gościa,którego na oczy nie widziałem? Ja też go w sumie lubię. Nie lubię jedynie nieuzasadnionej narowistości (by nie powiedzieć dosadniej) No właśnie.Młody chyba jest,porywczy,spieszy mu się ciągle i oczekuje tego samego od innych.Trochę poczucia humoru + zmiana podejścia do innych i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 29.10.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Ale tak w ogole, to o tym jakie zostały przez nas zrealizowane sciany 3W pisano juz kilkakrotnie, moze faktycznie najpierw lepiej przejrzec stare wątki. W nich bylo wiele istotnych i konstruktywnych wypowiedzi. Aby jednak odpowiedz przyspieszyc, podam, że u mnie jest U220 +20 cm welny + 3cm pustki + DZ 220. Dom budowalem w zeszlym roku, wiec ceny bedą dzis nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 29.10.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Skąd gebeza takiej wrogości ?? Cypuś! Pisz po polsku. Jaka wrogość?Jak mogę być wrogiem gościa,którego na oczy nie widziałem? Ja też go w sumie lubię. Nie lubię jedynie nieuzasadnionej narowistości (by nie powiedzieć dosadniej) No właśnie.Młody chyba jest,porywczy,spieszy mu się ciągle i oczekuje tego samego od innych.Trochę poczucia humoru + zmiana podejścia do innych i będzie dobrze Oj pattaya, paluszek na klawiaturce sie omsknął. No a generalnie wszyscy na biedaka naskoczyli a ja chciałem przeczytać posta, gdzie to się zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.10.2004 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 1. sciana wewnetrzna /SILIKAT/25cm 2. izolacja/styropian/ 10cm 3. sciana zewnetrzna/cegła klinkierowa/ 12cm. Fundament zbrojony z gruchy , beton B-20, szer 70cm, głęb.40cm. Posiadam piwnice. Pozdrawiam . p.s. to Forum wcale nie zeszło na psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts