Magdalenaaaa 13.09.2019 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Witam. Mam pytanie. Chciałabym zamontować samodzielnie lampe led ale z sufitu wystają jedynie dwa kable a w lampie sa 3. Nie wiem jak sobie poradzić z przewodem zielono-zółtym. Dziekuje z góry za jakiąkolwiek informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 13.09.2019 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 W układzie sieciowym TN, przy wiekowej instalacji i tzw. stanem zastanym "obowiązuje" zerowanie ochronne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenaaaa 13.09.2019 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 dzięki ale nadal nie wiem co zrobic. Nic mi to nie rozjasniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 13.09.2019 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 dzięki ale nadal nie wiem co zrobic. Nic mi to nie rozjasniło Podłącz jeden czarny przewód wystający z sufitu do L i drugi czarny do N. Żółto-zielonego nie podłączaj nigdzie. OT: O! Widzę że kolega elpapiotr zrezygnował z obrażania innych i edytował sygnaturkę... No proszę, jednak potrzeba wymądrzania się przed laikami jest silniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 13.09.2019 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 (edytowane) Podłącz jeden czarny przewód wystający z sufitu do L i drugi czarny do N. Żółto-zielonego nie podłączaj nigdzie. No proszę - "pseudo-rzemieślnik" naraża kobietę na porażenie prądem. Nie wstyd, panie murarz? Edytowane 14 Września 2019 przez elpapiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts