R90 15.09.2019 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Witam,kupiłem działke, która jest zarośnięta. W większości są to sosny. Niestety zadrzewienie utrudnia będzie budowę. Parę sosen już wyciąłem (obwód pnia poniżej 50cm) ale dalej utrudnia mi to uprzątnięcie działki. Chce resztę sosen załatwić w zgłoszeniu o wycince. Ktoś mi powie, jak ma wyglądać mapka z zaznaczonymi drzewami? Musi to być dokładnie? Ma może ktoś jakąs przykładową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józeffo1719516521 15.09.2019 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Witam, kupiłem działke, która jest zarośnięta. W większości są to sosny. Niestety zadrzewienie utrudnia będzie budowę. Parę sosen już wyciąłem (obwód pnia poniżej 50cm) ale dalej utrudnia mi to uprzątnięcie działki. Chce resztę sosen załatwić w zgłoszeniu o wycince. Ktoś mi powie, jak ma wyglądać mapka z zaznaczonymi drzewami? Musi to być dokładnie? Ma może ktoś jakąs przykładową? Gdy ja składałem w pracy wniosek o pozwolenie na wycinkę drzew na naszym terenie, wystarczający był zrzut z ekranu mapki z google i orientacyjne zaznaczenie drzew, bo potem i tak przyszła komisja orzec, które drzewa można wyciąć, ale tu sytuacja była inna, bo drzewa stwarzały zagrożenie. Najlepie dowiedzieć się u źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts