piao 16.09.2019 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Witam, jestem właśnie na etapie kończenia SSZ domu i następny krok to będzie instalacja elektryczna. Przy okazji pomyślałem, że warto byłoby ułatwić sobie trochę życie automatyką w domu i pod tym kątem poprowadzić przewody, więc dwa tygodnie temu zacząłem czytać tą część forum muratora...i dalej niewiele wiem Proszę podpowiedzcie co wybrać, żeby spełniało poniższe wymagania: - było stosunkowo tanie - sterowało centralnie wszystkimi roletami w domu - sterowało furtką, bramą wjazdową i bramą garażową - można było zintegrować z monitoringiem i alarmem i wyświetlać obraz z kamer - można było w przyszłości rozbudować o inne funkcje - było sterowane z jednego panelu dotykowego, który może wisieć na ścianie Nie za bardzo interesuje mnie sterowanie oświetleniem, temperaturą czy czujniki dymu, gazu itd. Z góry będę wdzięczny za choćby nakierowanie czym się zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orto 20.09.2019 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Nie wiem czy uda Ci sie znalezc system ktory polaczy wszystkie te funkcjonalnosci w jednym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piao 27.11.2019 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2019 To redukując trochę wymagania: -sterowanie roletami -sterowanie brama wjazdowa -sterowanie elektrozaczepem furtki -sterowanie brama wjazdowa Jest cos co by mi to ogarnelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fat_Fabio 27.11.2019 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2019 Mobilus Cosmo GTW, ale nie wiem jak z furtką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 27.11.2019 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2019 Grenton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homelogic 28.11.2019 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Delta Dore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 28.11.2019 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Ja to ma być tylko SMART, to sonoffa lub broadlinka (lepszy moduł 315/433) sobie kup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts