hipodrom 16.09.2019 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Stoję przed generalnym remontem małego domu parterowego z lat 70'tych (dach płaski). Rozrysowałem obecny stan oraz wymyśliłem jakiś plan na przyszłość. Zakłada on przerzucenie kuchni oraz wybicie nowego otworu na drzwi tarasowe oraz dodanie kilku podciągów w ścianie nośnej na drzwi. Salon ustawiłem od strony północno zachodniej. Chciałbym zachować wiatrołap oraz mieć salon razem z kuchnią. Samo ustawienie mebli to dla mnie już duże wyzwanie... ale to chyba nie ten etap Dorzucam też dwg, gdyby ktoś chciał coś nabazgrać https://drive.google.com/file/d/17gglOELpPgYPSJ3DrwGhpUG-IgWcue1y/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 07.10.2019 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2019 A gdzie są przyłącza wody i kanalizacji? Na jakich wysokościach są parapety okien i kto będzie mieszkał w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts