Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kurde ile to człowiek może się z forum nauczyć. Wieże w Ameryce jakby pomalowali farbą to pewnie by się nie stopiły :D

Niestety też by się stopiły.

Słupy były zabezpieczone azbestem ale zabezpieczenie nie było liczone na takie obciążenie ogniowe.

Po ilu minutach runęły wieże ?

Na ile minut zabezpiecza się konstrukcje obiektów?

Niestety też by się stopiły.

Słupy były zabezpieczone azbestem ale zabezpieczenie nie było liczone na takie obciążenie ogniowe.

Po ilu minutach runęły wieże ?

Na ile minut zabezpiecza się konstrukcje obiektów?

A ta trzecia to czemu się rozwaliła do fundamentów temperatura się udzieliła przez te pół kilometra . Czy budynek poczuł wstrząs emocjonalny jak te dwie wieże wysadzono, ups zwaliły się od uderzeń lotniczych?

Edytowane przez gnago
? dopisano
A ta trzecia to czemu się rozwaliła do fundamentów temperatura się udzieliła przez te pół kilometra . Czy budynek poczuł wstrząs emocjonalny jak te dwie wieże wysadzono, ups zwaliły się od uderzeń lotniczych?

Masz wątpliwości do do tych dwóch wież czy snujesz dociekania na temat trzeciej i czwartej?

Czy Ty wiesz dlaczego trzecia i czwarta zawaliły się czy tylko wyczytałeś w Internecie lub na YT ?

Jak to ma się do tematu " Słup stalowy zamiast żelbetonowego - malowany czy ocynkowany?"

PS Każde zdarzenie można tłumaczyć w dowolny sposób.

Wiele zjawisk najłatwiej jest tłumaczyć różnymi teoriami które są wzajemnie sprzeczne ale wszystkim mimo wszystko lubującym się w spiskowych teoriach to pasuje.

Edytowane przez d7d
Logika Watsonie z doświadczenia. Wiem że w tamte coś uderzyło . ta trzecia zawaliła się sama z siebie. I tłumaczenie tego jest właśnie wątpliwe , a wątpię nie tylko ja ale konstruktorzy projektanci i teoretycy i praktycy . Również ci od wyburzeń materiałami wybuchowymi
Logika Watsonie z doświadczenia. Wiem że w tamte coś uderzyło . ta trzecia zawaliła się sama z siebie. I tłumaczenie tego jest właśnie wątpliwe , a wątpię nie tylko ja ale konstruktorzy projektanci i teoretycy i praktycy . Również ci od wyburzeń materiałami wybuchowymi

Jakie masz doświadczenie w tym temacie ?

Lub w podobnym temacie?

Nie "coś uderzyło" a konkretnie wiadomo co uderzyło.

Jeżeli jak piszesz: "ta trzecia zawaliła się sama z siebie" to czym masz problem ? :)

Przecież masz doświadczenie które tobie powie i wyjaśni.

Masz jakieś wątpliwości do co zawalenie się dwóch pierwszych wież NYC?

Edytowane przez d7d