jakwlo 17.09.2019 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Dzień dobry, W mojej kuchni posiadam blaty kuchenne z okleiną meblową Dąb Lancelot, chciał bym również przykleić taką okleinę hpl miedzy szafkami + potrzebuję okleić jeszcze blat kuchenny tak jak by od spodu ponieważ mam przewidziany właśnie kawałek takiego blatu jak element konstrukcji wyspy kuchennej który będzie na widoku. Tutaj niestety pojawia się problem, nigdzie takiej okleiny nie mogę znaleźć, znalazłem sklepy które oferują właśnie okleine HPL ale cena samej okleiny + transportu wychodzi 2 razy drożej niż całej płyty meblowej. Czy oklejaliście może taką okleiną HPL do paneli ściennych (0,8 mm) meble? czy takie rozwiązani sie sprawdzi, oraz może czy macie wiedzę/pomysł skąd albo jak można dostać taką okleinę w rozsądnej cenie. Po prostu nie chcę mi się wierzyć, że płyta meblowa kosztuje około 250 pln, a sama okleina ponad 400 z przesyłką, nie mam naprawdę pomysłu gdzie to kupić w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CADrysunki 22.09.2019 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Popytaj u stolarzy albo w sklepach czy mają końcówki serii. Jeśli chcesz okleić płytę pomiędzy szafkami oraz blat od spodu to może kup zupełnie inny kolor dla kontrastu. Będziesz mógł zaoszczędzić a formatki arkuszy będą małych wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts