Tyczek22 17.09.2019 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Witam, zaadoptowałem poddasze w dosyc starym domu na mieszkanie. Chcemy mieć w łazience prysznic bez brodzika,tylko odwodnienie liniowe. Jakiej foli w płynie i innych rozwiązań najlepiej użyć by zapobiec dostaniu się wody piętro nizej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 18.09.2019 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2019 U mnie użyli Mapei Mapelastic, zaprawa dwuskładnikowa. Lepsza niż folia w płynie. Pamiętaj o taśmach narożnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyczek22 19.09.2019 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 A co z gruntowaniem podłoża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 19.09.2019 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 Trzeba gruntować pod mapelastic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plasticfun 19.09.2019 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 Witam. Ja polecam płynną powłoka uszczelniająca PCI Lastogum gotowa masa w wiaderku.Do tego grunt PCI Gisogrund.Miałem z tym do czynienia ,łatwa aplikacja,szybkie schnięcie.Można śmiało dawać na ogrzewanie podłogowe.Trochę kosztuje ,ale za jakość się płaci:).Jak napisał kolega powyżej pamiętać o taśmach narożnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoteles 19.09.2019 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 W zupełności wystarczy Mapegum WPS. Gruntowanie, taśma i mankiety w narożnikach, dwie warstwy i można zapomnieć o tym że masz odpływ liniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts