grv 20.09.2019 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Cześć, Od niedawna pojawił się u mnie problem z domykaniem drzwi przesuwno-uchylnych. Mianowicie nie mogę na 100% domknąć okna - klamka nie jest w pozycji pionowej. Mam wrażenie, że jest opór w górnym lewym rogu skrzydła. W jaki sposób mogę spróbować wyregulować drzwi ? Załączam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.09.2019 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Możliwości jest wiele i jeśli nigdy tego nie robiles....daruj sobie i wezwij fachowcaSerio mówięPSK jest chyba najtrudniejsza do regulacji choć punktów regulacyjnych jest mniej niż w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 20.09.2019 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Tak jak mówi jareko. Najbardziej skomplikowane okucie i najwięcej możliwości że coś nie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 20.09.2019 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Widziałem instrukcję montażu i regulacji tego typu drzwi i trochę mnie odrzuciło powiem szczerze Oczywiście skłaniam się ku wezwaniu fachowca, ale myślałem że może być jakaś prosta przyczyna (okucia oczyściłem z piasku, niestety nie poprawiło się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.09.2019 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Przy PSK nie ma prostych przyczyn zaczynając od poprawności montażu przez prawidłowe wyprodukowanie samego PSKLepiej wezwij serwisanta Serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robaczywy 20.09.2019 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Miałem taki sam problem, serwisant naprawił w 3 minuty, a sam to bym pewnie tylko bardziej zepsuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts