WITEK P. 28.10.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 POLECAMY REWELACYJNY OPAŁ DO KOMINKÓW, transport na terenie Warszawy i okolic powyżej 10 opakowań - Gratis. Próbki brykietów - Gratis!!http://klimatyzacja.org.pl/opal.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 02.11.2004 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 naprawdę polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekizde 18.11.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Polecam rewefacyjny opał typu WĘGIEL, EKOGROSZEK, KOSTKA, MIAŁ, EKOMIAŁ, BRYKIET, ORZECH W NAJLEPSZYCH PROMOCYJNYCH CENACH Z DOSTAWĄ NA TERENIE CAŁEJ POLSKI, TRANSPORT Z KOPALNI POLSKICH, CZESKICH I ROSYJSKICH. Możliwy zakup na raty, certyfikat jakości tylko w smarttrans net pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greta21 03.03.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Jestem osoba, która stara się żyć ekologicznie i w zgodzie z naturą. Jestem tez wielką miłośniczką kominków i z tego względu pale w nim kominkowym brykietem, oprócz tego, że jest to ekologiczny opał to jeszcze dłużej się pali od zwykłego drewna i daje więcej ciepła. Najlepszą ofertę z jakiej skorzystałam to brykiet z SEK-Polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts