GlodneYeti 20.09.2019 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Witam Państwa, Mam olbrzymi problem z aranżacją pokoju dziennego. Kuchnia jest obecnie zainstalowana jak na rzucie, natomiast miejsce na TV/net jest obojętne ponieważ wszystko idzie przez WiFi. Zależy mi na przestrzeni jadalnej dla rodziny 2+2 oraz kącie do oglądania TV i wypoczynku. Próbowałem już dwie opcje: 1. Kanapa przodem do miejsca na TV na środku pokoju, stół jadalniany za plecami - zaburza mocno komunikację oraz daje poczucie klaustrofobii. 2. Kanapa dosunietą do ściany w miejscu TV a telewizor hen 5m dalej na ścianie przeciwległej z komunikacją/stołem pomiędzy i kuchnią na lewo... Ogólnie obie opcje jakoś mi nie leżą i jestem gotów zmienić układ kuchni jeżeli dałoby to jakiś sensowniejszy pokój. Załączam rzut: https://imagizer.imageshack.com/img924/9152/SOEqAD.jpg Będę wdzięczny za każdą sugestię Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derma0512 23.09.2019 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Mam podobne rozmieszczenie salonu z kuchnia i jestem ciekaw jakiejs propozycji rozwaizania tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 23.09.2019 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skprs 23.09.2019 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 (edytowane) pytanie, na jakiej wysokości jest parapet w oknie po lewej stronie tarasu, jesli na wysokosci blatu, to ok, w innym przypadku będzie słabo; okno otwiera siędo wewnątrz - co z myciem? od biedy można wstawić fix'a i myć go z tarasu Edytowane 23 Września 2019 przez skprs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 07.10.2019 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2019 I taka propozycja, która nie wymaga przerabiania instalacji bo pozostawia kuchnię w tym samym miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts