silos 20.09.2019 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Dzień Dobry Mam zamontowany stelaż Geberit U100 w WC we wnęce pod schodami. Z lewej i prawej strony są ściany. Stelaż jest zabudowany z przodu i z góry płytą gipsową. Położyłem płytki gresowe 100cm x 19cm z przodu. Na górę chcę teraz położyć ostatnią płytkę gresową wraz z listwą podświetlającą na równo. Moje pytanie dotyczy tego jak teraz można przykleić tą płytkę razem z listwą na LED (3mm wolnej przestrzeni płytka - płyta kg) aby w razie czegoś można było ją łatwo oderwać aby dostać się z góry ? Czy po prostu zastosować jakiś słaby klej do płytek i tylko środkiem przykleić + zafugowanie aby łatwo oderwać, a jednocześnie zachować wygląd, że nie ma śladu braków w montażu płytki ?Dziękuję za wszelką odpowiedź.PozdrawiamM.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts