Gość mtdeusz 28.09.2019 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Czyli jednak dymek jest tylko go dobrze nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 28.09.2019 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Rozumiem że to samo mówisz swoim klientom? U rodziców na grochu nawet dobrze dymka nie widać. Czyli jednak dymek jest tylko go dobrze nie widać? Jest biały/szary.. Na tle nieba można uznać, że minimalny dymek. Dla testów, pewnie dobiera się bardzo dobry węgiel. W warunkach domowych, jest to niemożliwe. Tak jak ze sprzedawcą samochodów i aferą VV Tu pewnie podobnie. PS. Nie widziałem, nie wiem, domyślam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 28.09.2019 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2019 @mtdeusz - a to z gazu też jest dym?Dobry palnik ekogroszkowy spokojnie robi 5 klasę w warunkach domowych. Jak już napisałem wcześniej, żeby wszyscy mieli takie kotły to by nie było płaczu, eko oszołomów ani tematów o smogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 28.09.2019 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2019 @mtdeusz - a to z gazu też jest dym? Dobry palnik ekogroszkowy spokojnie robi 5 klasę w warunkach domowych. Jak już napisałem wcześniej, żeby wszyscy mieli takie kotły to by nie było płaczu, eko oszołomów ani tematów o smogu. Gaz, to inny problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 28.09.2019 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2019 @mtdeusz - a to z gazu też jest dym? Dobry palnik ekogroszkowy spokojnie robi 5 klasę w warunkach domowych. Jak już napisałem wcześniej, żeby wszyscy mieli takie kotły to by nie było płaczu, eko oszołomów ani tematów o smogu. :yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 29.09.2019 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Rozumiem że to samo mówisz swoim klientom? U rodziców na grochu nawet dobrze dymka nie widać. Oczywiście że mówię, węgiel to największy syf i wcale nie jest taki tani podobnie jak i Twój pellet. To że z komina nie widać to nie znaczy że nie smrodzi, skoro wg. Ciebie jeśli nie widać to nie smrodzi, wejdź na dach i pociągnij sobie z komina na dwie dziurki, zobaczysz tą 5-tą klasę a raczej poczujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 29.09.2019 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 @mtdeusz - a to z gazu też jest dym? Dobry palnik ekogroszkowy spokojnie robi 5 klasę w warunkach domowych. Szkoda że nie masz możliwości zobaczyć jak się robi takie badania w labo, zobaczyłbyś jak bardzo pieprzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek11 29.09.2019 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Karoka, bez urazy ale jesteś jak świeży przechrzta. Jak paliłes węglem, montowałeś kotły, to węgiel był dobry, teraz masz pompę ciepła, montujesz chyba też, to węgiel jest be. Kaźdy z nas wie, że w warunkach domowych to zlo konieczne. Jak kotły będą się sypać to większość z węgla pewnie zrezygnuje. Wtedy tylko gaz lub prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 29.09.2019 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Jak to coś ma 5klase ecodesing to ja się domyślam jak się robi te badania. A w kwestii smrodzenia podajnikowców, przewymiarowane oraz płomień ma za niską temperaturę to śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 30.09.2019 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Szkoda że nie masz możliwości zobaczyć jak się robi takie badania w labo, zobaczyłbyś jak bardzo pieprzysz Widziałem groszka na analizatorze w warunkach domowych więc to ty zaczynasz pieprzyć, tym bardziej jako sprzedawca i instalator 5 klasowych kotłów. Z komina fiołki nie wychodzą, wszyscy dobrze o tym wiemy, ale to nie te kotły robią zadymę u mnie na osiedlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 30.09.2019 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Karoka, bez urazy ale jesteś jak świeży przechrzta. Jak paliłes węglem, montowałeś kotły, to węgiel był dobry, teraz masz pompę ciepła, montujesz chyba też, to węgiel jest be. Kaźdy z nas wie, że w warunkach domowych to zlo konieczne. Jak kotły będą się sypać to większość z węgla pewnie zrezygnuje. Wtedy tylko gaz lub prąd. Jasiek dalej sprzedaję i montuje śmierdziuchy ale teraz już większe parcie jest na pellet, pewnie za jakies 2 czy 3 lata z cenami pelletu będzie to samo co z groszkiem czyli coraz drożej i coraz większy syf w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 30.09.2019 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Widziałem groszka na analizatorze w warunkach domowych więc to ty zaczynasz pieprzyć, . Normalnie rozpieprzasz mi serce, odpustowy analizator w domu i eliks widział 5 klasę, chłopie nie ośmieszaj się bo ludzie to czytają, co sobie o Tobie pomyślą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 01.10.2019 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 To Cię muszę zdziwić bo ceny pelletu nie wzrastają chociaż bardzo byś tego chciał, mało tego, z racji rosnącej konkurencji jest tańszy. Przykładem jest tu np. Pellecik pl. Ty się lepiej martw o ceny prądu, bo tu może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 01.10.2019 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 A co do 5 klasy, myślę że @Jarecki się tu z Tobą nie zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 01.10.2019 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Eliks a gdzie kupiłeś ten odpustowy analizator? Może i mi wyjdzie 5 klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 01.10.2019 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 To nie u mnie, ale był taki, wprost z ruskiego straganu https://allegro.pl/oferta/analizator-spalin-testo-330-2ll-8492738978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 01.10.2019 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 To Cię muszę zdziwić bo ceny pelletu nie wzrastają chociaż bardzo byś tego chciał, mało tego, z racji rosnącej konkurencji jest tańszy. Przykładem jest tu np. Pellecik pl. Ty się lepiej martw o ceny prądu, bo tu może być ciekawie. Eliks poczekamy ze 2 czy 3 lata jak Ci ten pellet potanieje zrobił się teraz boom na pellet jak kiedyś na eko groszek a o mój prąd się nie martw, mam go pod dostatkiem i nie pitol mi zaś że mam panele to chwalę pompę, bo czy ze słupa czy z dachu pompa spali tyle samo prądu a ile spala wiem z dokładnością do 0,1kWh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 01.10.2019 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 A co do 5 klasy, myślę że @Jarecki się tu z Tobą nie zgodzi Podobnie jak każdy producent kotłów, każdy chwali swoje eliks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 01.10.2019 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Zabronią węgla to w ruch pujdą opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 01.10.2019 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Podobnie jak każdy producent kotłów, każdy chwali swoje eliks. No ale każdy rozsądny człowiek chyba przyzna że jak by były tylko kotły 5-klasy to nikt by nie pitolił o smogu raczej bo co by nie mówić to jednak te kotły spalają czysto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts