kulibob 27.09.2019 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 I jak tam ustawa się trzyma? ciągle kopcą? Powietrze się poprawia ? Bo tej porze roku sporo domów już śmierduchowało normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.09.2019 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 I jak tam ustawa się trzyma? ciągle kopcą? Powietrze się poprawia ? Bo tej porze roku sporo domów już śmierduchowało normalnie. Czy lepiej ? Chyba za jeszcze za wcześnie, chociaż niektóre pokazują 118 % PM10. Na większości 98%. Zobaczymy, chociaż tutaj jeszcze gminy są problemem. Pewnie PM coś ograniczą, bo trzeba i to jest dobry kierunek, ale pojawią się inne problemy. Zresztą już w tym roku Wrocław się bujał z O3 i pewnie Kraków też pójdzie w jego ślady. No ale to niestety jest efekt tego, że ładują wszędzie gaz. Zresztą Wrocław się już chyba obudził, bo proponują zwolnienia od podatku dla niskoemisyjnych źródeł, takich jak PV czy PC. Gazu tam nie ma ciekawe dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.09.2019 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2019 bardziej chodziło mi oto czy prześladują tych palących. Pierwsze dni chwalili się terrorem ale jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 28.09.2019 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2019 U mnie na razie sobie odpuścili wczoraj w nocy było 17 st. było w okolicach 13 ug/m3. Padł mi jeden czujnik muszę go przedmuchać . Sąsiadka 4 t wungla kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts